Меню
Твоята Количка

Аксесоари за куфар

Аксесоари за куфар

Аксесоари за куфар включват калъф за куфар, етикет за багаж, TSA заключване, катинари, цифрова багажна везна и кутия за куфар

Производител: Delsey
ЗАГУБВА НАГОРЕ! Разгъваем капак на куфара, който прави куфара ви разпознаваем и сигурен. Устойчива, предпазва чантата ви, когато пътувате или съхранявате (в сутерена, таван ...)...
96.99лв.
Производител: Delsey
Тези цифрови багажни везни са издръжливи, прецизни и лесни за употреба - и ви позволяват да избегнете завишени багажни такси! Всичко, което правите, е да закачите чантата си върху каишката и да видите тежестта й на екрана...
74.99лв.
Производител: GABOL
Калъф за куфар "L" от разтягаща се материя подходящ за куфари с височина до 79 см.Испанската компания “Gabol”, с централен офис във Валенсия, си поставя за цел да придружава клиентите си през целия им жизнен път, а продуктите им са изключително издръжливи, заради своето високо качество. ..
36.99лв.
Производител: GABOL
Калъф за куфар "М" от разтягаща се материя подходящ за куфари с височина до 70 см.Испанската компания “Gabol”, с централен офис във Валенсия, си поставя за цел да придружава клиентите си през целия им жизнен път, а продуктите им са изключително издръжливи, заради своето високо качество. ..
33.99лв.
Производител: GABOL
Калъф за куфар "S" от разтягаща се материя подходящ за куфари с височина до 55 см...
31.99лв.
Производител: Samsonite
Калъф за куфар Travel Accessories M - Спинер 69 см Mickey/Minnie BlueЦвят:СинГаранция:6 месецаЛесен начин да предпазите куфара си по време на пътуванеДизайн, който прави куфара ви лесен за разпознаване.Стреч материал.Лесно поставяне с цип.Калъфче за съхранение.Идеален за модели на Samsonite спинер р..
67.99лв.
Производител: Samsonite
Калъф за куфар Travel Accessories M - Спинер 69 см Mickey/Minnie RedЦвят:ЧервенГаранция:6 месецаЛесен начин да предпазите куфара си по време на пътуванеДизайн, който прави куфара ви лесен за разпознаване.Стреч материал.Лесно поставяне с цип.Калъфче за съхранение.Идеален за модели на Samsonite спинер..
67.99лв.
Производител: Samsonite
Калъф за куфар Travel Accessories M - Спинер 69 см СивЦвят: СивЛесен начин да предпазите куфара си по време на пътуванеДизайн, който прави куфара ви лесен за разпознаване.Стреч материал.Лесно поставяне с цип.Калъфче за съхранение.Идеален за модели на Samsonite спинер размер 69 см. за серии:Cosmolite..
58.99лв.
Производител: Samsonite
Калъф за куфар Travel Accessories M - Спинер 69 см ЧервенЦвят: ЧервенЛесен начин да предпазите куфара си по време на пътуванеДизайн, който прави куфара ви лесен за разпознаване.Стреч материал.Лесно поставяне с цип.Калъфче за съхранение.Идеален за модели на Samsonite спинер размер 69 см. за серии:Cos..
67.99лв.
Производител: Samsonite
Калъф за куфар Travel Accessories M - Спинер 69 см ЧеренЦвят: ЧеренЛесен начин да предпазите куфара си по време на пътуванеДизайн, който прави куфара ви лесен за разпознаване.Стреч материал.Лесно поставяне с цип.Калъфче за съхранение.Идеален за модели на Samsonite спинер размер 69 см. за серии:Cosmo..
67.99лв.
Производител: Samsonite
Калъф за куфар Travel Accessories M - Спинер 69смЛесен начин да предпазите куфара си по време на пътуванеДизайн, който прави куфара ви лесен за разпознаване.Стреч материал.Лесно поставяне с цип.Калъфче за съхранение.Идеален за модели на Samsonite спинер размер 69 см. за серии:CosmoliteLite-BoxLite-C..
58.99лв.
Производител: Samsonite
Калъф за куфар Travel Accessories M - Спинер 69смЛесен начин да предпазите куфара си по време на пътуванеДизайн, който прави куфара ви лесен за разпознаване.Стреч материал.Лесно поставяне с цип.Калъфче за съхранение.Идеален за модели на Samsonite спинер размер 69 см. за серии:CosmoliteLite-BoxLite-S..
67.99лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)