Меню
Твоята Количка

Auguri Preziosi Празен ученически несесер Descendants 00422

Auguri Preziosi Празен ученически несесер Descendants 00422
Auguri Preziosi Празен ученически несесер Descendants 00422
15.50лв.
без ДДС: 12.92лв.
  • МОДЕЛ: 00422
Преглеждания: 1608

Опции

Подарете на детето си страхотен празен ученически несесер Descendants БТС17 с два ципа на производител Auguri Preziosi.
Той е предназначен да улесни ученика при пренасянето на всички моливи, флумастери и дребни аксесоари като гумички и острилки. Несесерът е подходящ за ползване и като козметичен несесер. Така несесерът е идеалното допълнение към ученическата раница.
Дизайнът му, освен практичен с две отделения, е стилен и спортен, което ще внесе настроение в ежедневието на детето.
Макар да събира много ученически принадлежности (има две основни отделения с твърди страни и цип), той е компактен и заема малко място в раницата.
Предлага се без ученически принадлежности.
 
Auguri Preziosi става част Preziosi Group през 1999 г. благодарение на обединяването на идеите на двете компании в една обща цел, те успяват да изградят световна репутация в областта на канцеларските материали. Preziosi Group затвърди присъствието си на пазара на материали и ученически пособия с широка гама на предлаганите продукти. Невероятните им предложения включват удобни и актуални раници, дневници, тетрадки и много други подаръци, подходящи за ученика. Всички продукти се отличават с характеристиката, свързана с лицензиите най-обичаните от малчуганите, Bakugan, Ben 10, Gormiti, Angel's Friends, Moxie, Hello Kitty, Paciocchini, Scooby Doo, Spiderman. С голямо внимание към тийнеджърите са марките Hannah Montana и Marvel Heroes. Компанията продължава да разширява своята дейност на пазара за тийнейджъри с продукти, свързани с марките - Marvel Comics, Kuromi, Toy Story, My Flea, Mukka e Brio.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение