Меню
Твоята Количка

Бутилки

Бутилки

Бутилки удобни за ежедневна употреба. Подходящи за спорт. Различни цветове и размери, лесно преносими. 


Производител: Office_1
Сублимационен прозрачен буркан, идеален както за студени, така и за топли напитки.Разполага с капачка и сламка.Сублимира се като чаша в преса за чаши.Капацитет: 350 ml.Размери за печат: 8 x 9.5 cm.Инструкции за печат:Използвайте пресата за чаши.Огледалното изображение се прехвърля предварително със ..
14.39лв.
без ДДС:11.99лв.
Производител: Office_1
Сублимационна бутилка, идеална както за студени, така и за топли напитки.Разполага с капачка.Сублимира се като чаша в преса за чаши.Капацитет: 500 ml.Размери за печат: 7 x 18 cm.Инструкции за печат:Използвайте пресата за чаши.Огледалното изображение се прехвърля предварително със сублимационно масти..
35.99лв.
без ДДС:29.99лв.
Производител: Office_1
Сублимационна прозрачна бутилка, идеална както за студени, така и за топли напитки.Разполага с капачка.Сублимира се като чаша в преса за чаши.Капацитет: 420 ml.Размери за печат: 6 x 8 cm.Инструкции за печатОтпечатайте изображението огледално.Температура за печат: 180 °C.Време: 60 секунди.След изпича..
29.99лв.
без ДДС:24.99лв.
Производител: Office_1
Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимата си героиня ELSA!Бутилката е с капаче и дръжка, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете.Материал: PVC.Подходяща за съдомиялна.Обем: 500 ml.Вземете сега ..
11.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Производител: Office_1
Спортната детска бутилка е с атрактивен дизайн с любимия герой на Disney – Mickey Mouse.Бутилката разполага с удобна дръжка и капачка, което я прави идеална за употреба по време на пътувания, излети и различни спортни занимания.Материал: пластмаса.Обем: 750 ml...
13.19лв.
без ДДС:10.99лв.
Производител: Office_1
Спортната детска бутилка е с атрактивен дизайн с любимия герой на Disney – Minnie Mouse.Бутилката разполага с удобна дръжка и капачка, което я прави идеална за употреба по време на пътувания, излети и различни спортни занимания.Материал: пластмаса.Обем: 750 ml...
13.19лв.
без ДДС:10.99лв.
Производител: Office_1
Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „Frozen II“! Разполага с капаче и сламка, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Бутилката е с обем 500 ml. Материал: корпус -тритан, ка..
11.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Производител: Office_1
Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „FROZEN“!Бутилката е с капаче и лента, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете.Материал: PVC.Подходяща за съдомиялна.Вземете сега и направе..
10.79лв.
без ДДС:8.99лв.
Производител: Office_1
Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „FROZEN“! Бутилката е с капаче, което я прави изключително удобна за употреба, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: тритан/полипропилен. Тританът е BPA-free материал, отличаващ се с..
11.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Производител: Office_1
Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „Mickey & Friends“! Разполага с капаче и сламка, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Бутилката е с обем 500 ml...
11.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Производител: Office_1
Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „MICKEY MOUSE“!Бутилката е с капаче и лента, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете.Материал: PVC.Подходяща за съдомиялна.Вземете сега и н..
10.79лв.
без ДДС:8.99лв.
Производител: Office_1
Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „MICKEY MOUSE“! Бутилката е с капаче, което я прави изключително удобна за употреба, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: тритан/полипропилен. Тританът е BPA-free материал, отличава..
11.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Показва 1 до 12 от 166 (14 страници)