Меню
Твоята Количка

В момента се извършва ревизия на текущите наличности в сайта! Възможно е да има продукти, чийто наличности да са изчерпани!

Моля да ни извините!

Мъжки чанти

Мъжки чанти
Мъжки чанти
Brand: GABOL
Чантата има дълга дръжка с регулиране на дължината, метални  аксесоари, основно отделение и преден джоб, които се затварят с цип както и малък джоб, който се прехлупва с капак и се закопчава с цип.Испанската компания “Gabol”, с централен офис във Валенсия, си поставя за цел да придружава кли..
21.29лв.
Bronx
няма
Brand: GABOL
Испанската компания “Gabol”, с централен офис във Валенсия, си поставя за цел да придружава клиентите си през целия им жизнен път, а продуктите им са изключително издръжливи, заради своето високо качество. Системата за контрол на качеството, която “Gabol” използва е на базата на AQL – статистически ..
22.31лв.
Brand: Delsey
Чанта за рамо със стилен изчистен дизайн и червена подплата отвътре. Има здрави метални елементи и удобни за хващане ципове. Презрамката може да бъде регулирана, отпред има джоб за бърз достъп за мобилен телефон и карабинерче за ключове. Разполага с две големи отделения.  Едното е за т..
89.99лв.
Brand: Delsey
Delsey Чанта за рамо Picpus 2cpt - черна- Много лека и удобна за носене- Регулируема презрамка- Оптимално използване на обема- Джоб за телефон- 3 години международна гаранция..
89.99лв.
Delsey чанта за рамо с 2 отделения Bellecour Delsey чанта за рамо с 2 отделения Bellecour
няма
Brand: Delsey
Чанта за рамо със стилен изчистен дизайн и червена подплата отвътре. Има здрави метални елементи и удобни за хващане ципове. Презрамката може да бъде регулирана, отпред има джоб за бърз достъп за мобилен телефон и карабинерче за ключове. Разполага с две големи отделения.  Едното е за табле..
89.99лв.
Brand: One Polar
Здрава и издръжлива чанта, която е удобна за носене. Има едно основно отделение с два вътрешни джоба, един лицев джоб с цип.един заден джоб и отвор за слушалки. Има ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Регулиращата се презрамка с максимална дължина 75 см.Размер: 20 х 13 х 5 см. Гаранц..
30.09лв.
Brand: One Polar
Чантата е удобна за носене. Има PL ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Тя е здрава и издръжлива. Разполага с едно основно отделение, капак с лицев джоб и джоб от вътрешната страна - мрежест,една малка камера с цип и панел за предпазване на устройства от удар и повреда. Има страничен дж..
29.39лв.
OnePolar Чанта за през рамо 26х20х10см
няма
Brand: Sportino
Чантата е удобна за носене. Има SBS ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Здрава и издръжлива. Разполага с две основни отделения с вътршни джобове. Една регулираща дръжка за рамо и една с възможност за сваляне. Има два тесни странични джоба. Мрежест гръб, в който се прибира едната презра..
30.49лв.
Brand: Sportino
Здрава и издръжлива чанта, която е удобна за носене. Има едно основно отделение с преграда, един лицев джоб с преграда. Както и два странични мрежести джоба и заден джоб. Има onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Максимална дължина на презрамката 75 см.   Гаранция: 2 години Материал: 100% н..
28.29лв.
Brand: One Polar
Чантата е удобна за носене. Има SBS ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Тя е здрава и издръжлива. Едно основно отделение. Един лицев джоб с цип, един заден джоб. Регулираща се презрамка с максимална дължина: 68 см.Размер: 14 x 6 x 18 см. Материал: 100% найлон Гаранция: 2 години..
30.09лв.
Brand: One Polar
Удобна за носене чанта, която е здрава и издръжлива. Има YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Едно основно отделение с вътрешен джоб, два лицеви джоба с цип и вътрешен джоб и един заден джоб. Регулираща се презрамка с максимална дължина: 73 см.   Размер: 18 x 9 x 25 см. Гаранци..
23.19лв.
Brand: One Polar
Удобна чанта за носене - здрава и издръжлива. Има YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Едно основно отделение с два вътрешни джоба и джоб за мобилен телефон, един лицев джоб с ключодържател и един джоб с цип на капака. Регулираща се презрамка с максимална дължина: 75 см..   Раз..
63.59лв.
Показва 1 до 12 от 147 (13 страници)