Меню
Твоята Количка

Мъжки чанти

Мъжки чанти
Мъжки чанти на водещи световни марки. Голям избор от различни размери, цветове, материя, закопчаване, дръжки подходящи за всекидневно носене
Производител: Delsey
Чанта за рамо със стилен изчистен дизайн и червена подплата отвътре. Има здрави метални елементи и удобни за хващане ципове. Презрамката може да бъде регулирана, отпред има джоб за бърз достъп за мобилен телефон и карабинерче за ключове. Разполага с две големи отделения.  Едното е за т..
89.99лв.
Delsey Чанта за рамо Picpus 2cpt - черна Delsey Чанта за рамо Picpus 2cpt - черна
Най-продаван
Производител: Delsey
Delsey Чанта за рамо Picpus 2cpt - черна- Много лека и удобна за носене- Регулируема презрамка- Оптимално използване на обема- Джоб за телефон- 3 години международна гаранция..
89.99лв.
Производител: One Polar
Здрава и издръжлива чанта, която е удобна за носене. Има едно основно отделение с два вътрешни джоба, един лицев джоб с цип.един заден джоб и отвор за слушалки. Има ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Регулиращата се презрамка с максимална дължина 75 см.Размер: 20 х 13 х 5 см. Гаранц..
30.09лв.
Производител: One Polar
Чантата е удобна за носене. Има PL ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Тя е здрава и издръжлива. Разполага с едно основно отделение, капак с лицев джоб и джоб от вътрешната страна - мрежест,една малка камера с цип и панел за предпазване на устройства от удар и повреда. Има страничен дж..
29.39лв.
Производител: Glossy Bird
Здрава и издръжлива чанта, която е удобна за носене. Има едно основно отделение с преграда, един лицев джоб с преграда. Както и два странични мрежести джоба и заден джоб. Има onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Максимална дължина на презрамката 75 см.   Гаранция: 2 години Материал: 100% н..
28.29лв.
Производител: One Polar
Чантата е удобна за носене. Има SBS ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Тя е здрава и издръжлива. Едно основно отделение. Един лицев джоб с цип, един заден джоб. Регулираща се презрамка с максимална дължина: 68 см.Размер: 14 x 6 x 18 см. Материал: 100% найлон Гаранция: 2 години..
30.09лв.
Производител: One Polar
Удобна чанта за носене - здрава и издръжлива. Има YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Едно основно отделение с два вътрешни джоба и джоб за мобилен телефон, един лицев джоб с ключодържател и един джоб с цип на капака. Регулираща се презрамка с максимална дължина: 75 см..   Раз..
63.59лв.
Производител: One Polar
Чанта за рамо Onepolar, която е удобна за носене и е здрава и издръжлива. Има едно основно отделение с вътрешен джоб, два лицеви джоба с цип и вътрешен джоб и един заден джоб. Регулиращата се презрамка е с максимална дължина 73 см. Има YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.  ..
67.09лв.
Производител: One Polar
Чанта, която е удобна за носене и е здрава и издръжлива. Едно основно отделение с възможност да се слагат документи и аксесоари. Организиран вътрешен панел за предпазване на електронни устройства от повреда. Страничен джоб за бутилка и комфортна презрамка - регулираща се. Един лицев джоб с три ..
67.49лв.
Производител: One Polar
Здрава и издръжлива чанта за рамо Onepolar с размери 36 x 13 x 27 см., която е удобна за носене. Има едно основно отделение с три вътрешни джоба, един лицев джоб с цип и един заден джоб. Както и YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки и протектор за рамо. Регулиращата се презрамка ..
94.89лв.
Производител: One Polar
Чанта за рамо и за кръста ONE POLAR, която е здрава и издръжлива.  Има едно основно отделение, един лицев джоб и два странични джоба - мрежести.  Както и два джоба с цип на кръстния колан. Тя е с PL ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки. Има възможност за носене през рамо и..
27.29лв.
Производител: Piquadro
Бизнес чанта Blue Square - махагонБизнес чанта за документи тип докторска с едно основно отделение. Една мини дръжка. Външен джоб с капак. Външен джоб с цип на гърба на чантата. Затваря се с метална закопчалка чрез прихлупване.Размер: 36,50 x 24,50 x 17,00 см.Тегло: 1.156 кгМатериал: телешка ко..
849.99лв.
Показва 1 до 12 от 108 (9 страници)