Меню
Твоята Количка

Раница за детска градина Mini Softbag Space Herlitz 50014101

Раница за детска градина Mini Softbag Space Herlitz 50014101
Изчерпан
Раница за детска градина Mini Softbag Space Herlitz 50014101
43.99лв.
без ДДС: 36.66лв.
  • МОДЕЛ: 50014101
Преглеждания: 224

Опции

Ергономична раница, подходяща за най-малките деца в предучилищна възраст. Твърдият анатомичен гръб от дишаща материя е одобрен от специалисти ортопеди. В комбинация с меките и удобни регулируеми презрамки, тази раница ще гарантира удобство на всяко дете. Има и дръжка за носене в ръка.
Дъждът няма да намокри учебниците и тетрадките благодарение на водонепромокаемата материя.
Разпределението е практично и удобно - има преден джоб с цип, два странични джоба и основно отделение, което се прехлупва с капак и се закопчава с велкро лепенка.
Висококачествените светлоотразителни елементи 3M™ Scotchlite™  ще дадат знак на всеки участник в движението, осигурявайки безопасност на детето при пресичане.
 
Характеристики:

Размери: 24 x 28 x 14 см.
Тегло: 0.3 кг. 
Обем: 4 л. 
Вътрешно широко отделение.
2 странични джоба с мрежа (за бутилка).
Преден джоб с цип.
Лесно затварящ се капак със стабилна велкро лепенка. 
Ергономична и дишаща материя на гърба.
Регулируеми подплатени презрамки.
Изчистен дизайн.
3D гумена картинка.
Материал: 3м Scotchlite.

 

„Herlitz“ е основана през 1904 година в близост до Берлин (Германия). Тя предлага разнообразен набор от над 15 000 продукта. Раниците, чантите и несесерите са произведени така, че да отговарят на най-високите стандарти за качество както на изработката, така и на материите, от които са произведени. Всяка от ученическите раници „Herlitz“ се тества в съответствие с немския стандарт DIN 58124. По този начин се гарантира най-високо качество и отсъствието на всякакви токсини, канцерогени, алергени и тежки метали в материалите, използвани при изработката на раницата. За по-голяма безопасност в тъмното раниците „Herlitz“ имат рефлектори отпред, отзад и от двете си страни.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение