Меню
Твоята Количка
5% отстъпка на всички продукти при първа поръчка! Пазарувай сега

за тийнейджъри

за тийнейджъри
Brand: GABOL
30 x 13 x 5 cm джобове с ципове регулируем колан за кръста Испанската компания “Gabol”, с централен офис във Валенсия, си поставя за цел да придружава клиентите си през целия им жизнен път, а продуктите им са изключително издръжливи, заради своето високо качество. Системата за контрол на ка..
22.99лв.
Удобна за носене ученическа чанта за рамо Франклин Маршал БТС16 Ж. Красива и практична чанта с две средно дълги дръжки. Чантата разполага с едно основно отделение и джоб закопчаващ се с цип. Чантата предоставя възможност за регулиране и откачане на презрамката за носене за постигане на повече удобст..
96.89лв.
Brand: SporTandem
Лека и удобна за носене чанта за рамо. Мека и удобна регулируема презрамка.Капак с един голям джоб.Едно отделение.Допълнителен джоб с цип на капака.Джоб с органайзер за химикали...
44.99лв.
Удобна за носене ученическа чанта за рамо O'Neill БТС16 Ж. Красива и практична чанта с презрамка за носене на рамо. Чантата разполага с едно основно отделение и заден джоб. Дъждът няма да намокри учебниците и тетрадките благодарение на водонепропусклива материя.Едно отделениеЗаден джоб с ципВътрешен..
88.99лв.
Brand: Paso
Ученическа чанта за рамо произведена от висококачествени материали. Дълга удобна регулируема джъжка. Голямо основно отделение закопчаващо се с цип. Външен джоб на капака закопчаващ се с цип.     „Paso“ е основана през 1983 година в Полша. Бързо стават известни с изключителното си майсторст..
38.70лв.
Brand: Paso
Чанта за рамо.Едно отделение.Един преден джоб с цип.   „Paso“ е основана през 1983 година в Полша. Бързо стават известни с изключителното си майсторство и ранно въвеждане на съвременни машини и технологии. Благодарение на своето водещо място на полския пазар на раници и аксесоари за училище, “Paso” ..
28.49лв.
Удобна за носене ученическа чанта за рамо Replay БТС16 ЖК. Красива и практична чанта с презрамка за носене на рамо. Чантата разполага с едно основно отделение и заден джоб. Дъждът няма да намокри учебниците и тетрадките благодарение на водонепропусклива материя.Едно отделениеЗаден джобВътрешен джобУ..
79.89лв.
Удобна за носене ученическа чанта за рамо Replay БТС16 М. Красива и практична чанта с презрамка за носене на рамо. Чантата разполага с едно основно отделение и заден джоб. Дъждът няма да намокри учебниците и тетрадките благодарение на водонепропусклива материя.Едно отделениеЗаден джоб с ципВътрешен ..
79.89лв.
Термо чанта Ginger Термо чанта Ginger
няма
Brand: GABOL
Подплатена термо чанта Ginger. Голямо основно отделение закопчаващо се с цип. Дълга удобна регулируема дръжка и къса дръжка за носене в ръка. Възможност за поставяне на дръжката на количка. Размери: 25 х 21 х 13 см. Испанската компания “Gabol”, с централен офис във Валенсия, си поставя за цел д..
26.99лв.
Brand: GABOL
размер: 36x29x11 см материал: текстил /полиестер/ затваряне: капак и цип дръжки: къса и дълга дръжка с регулиране на дължината аксесоари: пластмаса с джоб за лаптопИспанската компания “Gabol”, с централен офис във Валенсия, си поставя за цел да придружава клиентит..
52.99лв.
Brand: School Zone
Ученическа чанта подходяща за тийнейджъри.Има две дълги дръжки така че да позволява носене на рамо.Голямо основно отделение, закопчаващо се с цип...
27.89лв.
Ученическа чанта за през рамо Singer
Най-продаван
Brand: GABOL
Ученическа чанта за рамо подходяща за тийнейджъри произведена от висококачествени материали. Дълга удобна регулируема дръжка със специален уплътнител на рамо. Голямо основно отделение закопчаващо се с цип и прехлупващо се с капак. Преден джоб върху капака закопчаващ се с цип. Размери: 38x28x..
56.99лв.
Показва 1 до 12 от 64 (6 страници)