Меню
Твоята Количка

В момента се извършва ревизия на текущите наличности в сайта! Възможно е да има продукти, чийто наличности да са изчерпани!

Моля да ни извините!

Раници на колела

Раници на колела

Удобна и приятна за носене ученическа раница с висококачествен гръб. Активният ергономичен дизайн помагащ за доброто разпределение на тежестта идишаща материя позволяващ нормалната циркулация на въздуха са гарант за оптимален комфорт. В комбинация с усилени презрамки с възможности за различно закопч..
136.89лв.
Удобна и приятна за носене ученическа раница с висококачествен гръб. Активният ергономичен дизайн помагащ за доброто разпределение на тежестта идишаща материя позволяващ нормалната циркулация на въздуха са гарант за оптимален комфорт. В комбинация с усилени пр..
136.89лв.
Auguri Preziosi Ученическа раница на колела Frozen Auguri Preziosi Ученическа раница на колела Frozen
няма
Лека и приятна за носене ученическа раница на колела с висококачествен гръб. В комбинация с регулируеми анатомични и усилени презрамки, раницата е желаното удобство за всеки ученик. Раницата е с подсилено дъно за запазване формата на чантата и срещу замърсяване. Има телескопична дръжка и колелца, ко..
107.89лв.
Auguri Preziosi Ученическа раница на колела Kordata
няма
Олекотена, подплатена и удобна за носене ученическа раница с колелца.Един преден джоб с разделение .Ципове с метални водачи.Удобна дръжка за носене в ръка.Два броя колелца с възможност за покриване. ПОДАРЪК:  Детски скейтборд (с максимално натоварване до 50 кг)! Auguri Preziosi става част Preziosi G..
107.90лв.
Auguri Preziosi Ученическа раница на колела Kordata - Love
няма
Олекотена, подплатена и удобна за носене ученическа раница с колелца.Едно отделение с разделител затварящо се с цип.Подсилена издърпваща се дръжка.Удобна дръжка за носене в ръка.Два броя колелца...
94.90лв.
Auguri Preziosi Ученическа раница на колела делукс Turtles Ninja
няма
Олекотена, подплатена и удобна за носене ученическа раница с колелца.Удобен гръб от дишаща материя.Меки и удобни ергономични регулируеми презрамки.Две основни отделения с възжмост за разширяване на предното с 5 см, затварящи се с цип.Един преден джоб с органайзер.Ципове с метални водачи.Вътрешно и в..
107.90лв.
Auguri Preziosi Ученическа раница на колела делукс Winx Blum
няма
Олекотена, подплатена и удобна за носене ученическа раница с колелца.Удобен гръб от дишаща материя.Меки и удобни ергономични регулируеми презрамки.Две основни отделения с възжмост за разширяване на предното с 5 см, затварящи се с цип.Един преден джоб с органайзер.Ципове с метални водачи.Вътрешно и в..
107.90лв.
Auguri Preziosi Ученическа раница с две отделения и колела Soy Luna 02894
няма
Ученическа раница Soy Luna Auguri Preziosi може да се носи на гръб, да се бута на колела или да се носи в ръка.  Снабдена е с тролей колела по изцяло нова система за по-лесно изкачване на стълби с три колела, също е снабдена с двойна телескопична дръжка, а за колелата е предвидено специално скриващо..
119.90лв.
Удобна и приятна за носене ученическа раница с висококачествен гръб. Активният ергономичен дизайн помагащ за доброто разпределение на тежестта и дишащата материя позволяват нормалната циркулация на въздуха и гарантират оптимален комфорт. Разполага с усилени презрамки с възможности за различно закопч..
113.99лв.
Ученическа раница Ninja Turtles Auguri Preziosi може да се носи на гръб, да се бута на колела или да се носи в ръка.  Снабдена е с тролей колела и телескопична дръжка, като телескопичната дръжка се намира в самостоятелно отделение, затварящо се с цип, а за колелата е предвидено специално скриващо се..
107.89лв.
Auguri Preziosi Ученическа раница с едно отделение и колела Soy Luna 00844
няма
Ученическа раница Soy Luna Auguri Preziosi може да се носи на гръб, да се бута на колела или да се носи в ръка.  Снабдена е с тролей колела и телескопична дръжка, като телескопичната дръжка се намира в самостоятелно отделение, затварящо се с цип, а за колелата е предвидено специално скриващо се покр..
107.90лв.
Ученическа раница Star Wars Auguri Preziosi може да се носи на гръб, да се бута на колела или да се носи в ръка. Снабдена е с тролей колела и телескопична дръжка, като телескопичната дръжка се намира в самостоятелно отделение, затварящо се с цип, а за колелата е предвидено специално скриващо се покр..
107.90лв.
Показва 1 до 12 от 156 (13 страници)