Меню
Твоята Количка
5% отстъпка на всички продукти при първа поръчка! Пазарувай сега

Промоции

Куфар Belfort 55 см - черен Куфар Belfort 55 см - черен
-7 % няма
Brand: Delsey
Куфарът разполага с:голямо отделение със специална система от колани пристягащи багажа;джоб за аксесоари и принадлежности;втори джоб с цип по дължината му и отделение за дрехи;TSA - шифрова брава;удобна издърпваща се дръжка с регулиране на височината;четири броя безшумни колела за придвижване...
219.00лв. 234.99лв.
Куфар Belfort 82 см - сив Куфар Belfort 82 см - сив
-3 % няма
Brand: Delsey
Куфарът разполага с:голямо отделение със специална система от колани пристягащи багажа;джоб за аксесоари и принадлежности;втори джоб с цип по дължината му и отделение за дрехи;TSA - шифрова брава;удобна издърпваща се дръжка с регулиране на височината;четири броя безшумни колела за придвижване;стилна..
358.99лв. 368.99лв.
Куфар с 4 колела Wenger EvoLite 55 см Куфар с 4 колела Wenger EvoLite 55 см
-3 % няма
Brand: Wenger
Куфарът разполага с: - Отделение с цип в капака- Колани за закрепване на ризи, пуловери и други в капака- Колани за закрепване на дрехи в основата на куфара- Удобна дръжка за пренасяне- Телескопични дръжки със заключване за лесно манипулиране- Ключалки стандарт TSA (Transportation Security Administr..
330.00лв. 338.99лв.
Пътна чанта 55 см. - Siena
-9 % няма
Brand: GABOL
Испанската компания “Gabol”, с централен офис във Валенсия, си поставя за цел да придружава клиентите си през целия им жизнен път, а продуктите им са изключително издръжливи, заради своето високо качество. Системата за контрол на качеството, която “Gabol” използва е на базата на AQL – статистически ..
70.00лв. 76.91лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)