Меню
Твоята Количка

Бутилки

Бутилки

Бутилки удобни за ежедневна употреба. Подходящи за спорт. Различни цветове и размери, лесно преносими. 


Производител: Ars Una
Бутилка за вода с матова повърхност с вместимост 600мл. Изработени от безопасна кополиестерна пластмаса Tritan, бутилките Ars Una не съдържат опасните за здравето BPA, BPS, BPF. Бутилката е удобна за пиене и има заключващ механизъм, който не позволява на течността да се разлее. Топлоустойчива между ..
33.00лв.
без ДДС:27.50лв.
Производител: Office_1
Сублимационен прозрачен буркан, идеален както за студени, така и за топли напитки.Разполага с капачка и сламка.Сублимира се като чаша в преса за чаши.Капацитет: 350 ml.Размери за печат: 8 x 9.5 cm.Инструкции за печат:Използвайте пресата за чаши.Огледалното изображение се прехвърля предварително със ..
17.39лв.
без ДДС:14.49лв.
Производител: Office_1
Сублимационна бутилка, идеална както за студени, така и за топли напитки.Разполага с капачка.Сублимира се като чаша в преса за чаши.Капацитет: 500 ml.Размери за печат: 7 x 18 cm.Инструкции за печат:Използвайте пресата за чаши.Огледалното изображение се прехвърля предварително със сублимационно масти..
44.39лв.
без ДДС:36.99лв.
Производител: Office_1
Сублимационна прозрачна бутилка, идеална както за студени, така и за топли напитки.Разполага с капачка.Сублимира се като чаша в преса за чаши.Капацитет: 420 ml.Размери за печат: 6 x 8 cm.Инструкции за печатОтпечатайте изображението огледално.Температура за печат: 180 °C.Време: 60 секунди.След изпича..
37.19лв.
без ДДС:30.99лв.
Производител: Office_1
Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „Frozen II“! Разполага с капаче и сламка, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Бутилката е с обем 500 ml. Материал: корпус -тритан, ка..
11.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Производител: Office_1
Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „FROZEN“! Бутилката е с капаче, което я прави изключително удобна за употреба, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: тритан/полипропилен. Тританът е BPA-free материал, отличаващ се с..
11.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Производител: Office_1
Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимия си герой от „SPIDERMAN“!Бутилката е с капаче и лента, което я прави изключително удобна за употреба и пренос, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете.Материал: PVC.Подходяща за съдомиялна.Вземете сега и напра..
10.79лв.
без ДДС:8.99лв.
Производител: Office_1
Детето ви ще отпива любимата си напитка от дизайнерска бутилка с любимите си герои от „SPIDERMAN“! Бутилката е с капаче, което я прави изключително удобна за употреба, а атрактивният дизайн ще я превърне в любима на всяко дете. Материал: тритан/полипропилен. Тританът е BPA-free материал, отличаващ с..
11.99лв.
без ДДС:9.99лв.
Производител: Office_1
Бутилка за вода с любимите "Disney" герои. Бутилката е декорирана с интересни елементи от Виена. Материал: тритан, полипропилен, силикон с декор. Не се препоръчва използване в съдомиялна и микровълнова печка. Обем: 630 ml. Цвят: зелен...
16.79лв.
без ДДС:13.99лв.
Производител: Office_1
Бутилка за вода с любимите "Disney" герои. Бутилката е декорирана с интересни елементи от Лондон. Материал: тритан, полипропилен, силикон с декор. Не се препоръчва използване в съдомиялна и микровълнова печка. Обем: 630 ml. Цвят: червен...
16.79лв.
без ДДС:13.99лв.
Производител: Office_1
Бутилка за вода с любимите "Disney" герои. Бутилката е декорирана с интересни елементи от Мадрид. Материал: тритан, полипропилен, силикон с декор. Не се препоръчва използване в съдомиялна и микровълнова печка. Обем: 630 ml. Цвят: жълт...
16.79лв.
без ДДС:13.99лв.
Производител: Office_1
Бутилка за вода с любимите "Disney" герои. Бутилката е декорирана с интересни елементи от Париж. Материал: тритан, полипропилен, силикон с декор. Не се препоръчва използване в съдомиялна и микровълнова печка. Обем: 630 ml. Цвят: син...
16.79лв.
без ДДС:13.99лв.
Показва 1 до 12 от 288 (24 страници)