Меню
Твоята Количка

Раници на колела

Раници на колела

Раници на колела

Производител: Samsonite
Затваря се с цип Къса дръжка 2 колела Телескопична дръжка Размер за ръчен багаж на борда на самолет Външен джоб Smart Sleeve - система за прикрепяне към дръжка на количка Калъф за колелата Ергономични презрамки Отделение за бутилка Основно отделение Отделение за 17" лаптоп Отделение за т..
331.00лв.
Производител: Office_1
Ергономична раница с колелца за лаптопМултифункционална с много отделенияПодходяща е за лаптопи до 17'', като самата раница има също и гоолямо отделение, където може да приберете дрехи и таблет. Това я прави практична и удобна за кратки командировки и други бизнес срещи.Ергономични презрамкиТази ран..
203.88лв.
Производител: Samsonite
комфортна раница на две колела;интегриран USB извод за лесна връзка; телескопична дръжка; лесна за хващане дръжка отгоре; удобни и лесни за употреба ципове; външен джоб с цип; ергономични презрамки;колани за правилно разпределение на тежестта; размер за ръчен багаж на борда на самолет;све..
235.00лв.
Производител: Paso
Подробната спецификация на раницата:Изработена е от висококачествени, водоустойчиви материали.Има 2 просторни камери и 3 външни джоба.Първото отделение - много голямо, идеално за пренасяне на по-големи книги или папка.Второто отделение - идеално за пренасяне на по-малки книги и тетрадки.Джобът отпре..
129.00лв.
Производител: Auguri preziosi
Удобна и приятна за носене ученическа раница с висококачествен гръб. Активният ергономичен дизайн помагащ за доброто разпределение на тежестта идишаща материя позволяващ нормалната циркулация на въздуха са гарант за оптимален комфорт. В комбинация с усилени пр..
136.89лв.
Производител: Auguri preziosi
Удобна и приятна за носене ученическа раница с висококачествен гръб. Активният ергономичен дизайн помагащ за доброто разпределение на тежестта и дишащата материя позволяват нормалната циркулация на въздуха и гарантират оптимален комфорт. Разполага с усилени презрамки с възможности за различно закопч..
113.99лв.
Производител: Auguri preziosi
Ученическа раница Ninja Turtles Auguri Preziosi може да се носи на гръб, да се бута на колела или да се носи в ръка.  Снабдена е с тролей колела и телескопична дръжка, като телескопичната дръжка се намира в самостоятелно отделение, затварящо се с цип, а за колелата е предвидено специално скриващо се..
107.89лв.
Производител: Auguri preziosi
Ученическа раница Star Wars Auguri Preziosi може да се носи на гръб, да се бута на колела или да се носи в ръка. Снабдена е с тролей колела и телескопична дръжка, като телескопичната дръжка се намира в самостоятелно отделение, затварящо се с цип, а за колелата е предвидено специално скриващо се покр..
107.90лв.
Производител: Undercover
Удобна за носене ученическа раница с колела. В комбинация с усилените меки и удобни регулируеми презрамки, тази раница ще гарантира удобство на всеки ученик. Здравата конструкция на раницата гарантира защита на всички ученически пособия поставени в нея. Практично и удобно отделение, преден джоб зако..
107.90лв.
Производител: CERDA
Модерна малка раница с телескопична дръжка. Eдно основно отделение и един страничен джоб. Твърд 3D EVA панел. Размери 25 х 31 х 10 см...
38.99лв.
Производител: Cool Pack
Телескопична дръжка. Три основни отделения . Органайзер с ключодържател в предното отделение. Два странични джоба Дръжка за носене в ръка. Подплатени презрамки. Катинарче с код. LED светлини. При включване от ON/OFF бутон, лентата около предния джоб свети ярко в 23 различни режима. Изключва..
159.00лв.
Производител: CERDA
Малка раница на колелца и телескопична дръжка.Едно основно отделение и един страничен джоб.Твърд 3D EVA-панел.Размери: 25 х 31 х 10 см..
38.99лв.
Показва 1 до 12 от 53 (5 страници)