Меню
Твоята Количка

BALLERINA

Производител: BALLERINA
Кутия за обяд Ballerina. Лека формована метална основа от неръждаема стомана. Пластмасов розов капак с четири пера за плътно зтваряне към основата. Силиконово уплътнение на капака за плътно затваряне към борда на основата. Идеална за училищно хранене. Неподходяща за микровълнова. Подходяща за фурна...
28.90лв.
без ДДС:24.08лв.
Производител: BALLERINA
Раницата Ballerina разполага с две обширни отделения, побиращи всичко необходимо за детската градина. Отварят и затварят се със здрави метални ципове с текстилни накрайници. Раницата е в розов цвят и има страхотен принт на балерина и надпис Ballet върху предния панел. Раницата е удобна за носене, бл..
54.90лв.
без ДДС:45.75лв.
Производител: BALLERINA
Ученическа раница Ballerina. Стилна раница Ballerina. Основният цвят на раницата е розов, разнообразен с разноцветни надписи и бродиран черен надпис Ooh la la... на втория панел. Нашивка на две балетни обувки и надпис Ooh la la..., бродиран надпис I love Ballet и красива, изящна балерина с елегантна..
84.90лв.
без ДДС:70.75лв.
Производител: BALLERINA
Удобен и стилен квадратен несесер Ballerina за училище. Разполага с едно основно отделение и вътрешни джобове за канцеларски материали. Затваря се с цип. Има красив дизайн, с розов фон и принт на балерина, който ще се хареса на всяко момиче. Материал: Полиестер 600DРазмери: 22,5 х 5 х 9 см..
24.90лв.
без ДДС:20.75лв.
Производител: BALLERINA
Ученически несесер със съдържание и две отделения Ballerina. Практичен и стилен несесер за ученици. Нежен дизайн на розов фон. Иображение на балерина с пачка и брокат по дрехата й. Нашивка с две обувки за балет инадпис Ooh la la... . Бродиран надпис I love Ballet в долната част на несесера. Бродиран..
40.90лв.
без ДДС:34.08лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)