Меню
Твоята Количка

BATMAN

Производител: BATMAN
Кутия за обяд Batman City. Лека форована метална основа от неръждаема стомата. Пластмасов син капак с четири пера за плътно затваряне към основата. Силиконово уплътнение на капака за плътно затваряне към борда на металната основа. Идеална за училищно хранене. Неподходяща за микровълнова Подходяща за..
29.90лв.
без ДДС:24.92лв.
Производител: BATMAN
Раницата Batman City разполага с две обширни отделения, побиращи всичко необходимо за детската градина. Отварят и затварят се със здрави метални ципове с накрайници, които светят в тъмното. Раницата е в син цвят и има различни изображения на сгради и релефна нашивка на героя Batman от неопренов мате..
59.90лв.
без ДДС:49.92лв.
Производител: BATMAN
Ученическа раница Batman City. Стилна раница Batman. Основният цвят на раницата е син, разнообразен с различни изображения на сгради и релефна нашивка на героя от неопренов материал на фронталния панел. Има три основни отделения. Раницата разполага и с две странични мрежести отделения за вода. Метал..
92.90лв.
без ДДС:77.42лв.
Производител: BATMAN
Ученически несесер със съдържание и две отделения Batman City. Практичен и стилен несесер за ученици. На син фон със сгради от града голяма висококачествена нашивка на Batman и принт на логото му. Сиви метални ципове, с накрайник, светещ в тъмното. Две отделения със съдържание: 5 молива с логото на ..
44.90лв.
без ДДС:37.42лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)