Меню
Твоята Количка

DUNGEONS & DRAGONS

Производител: DUNGEONS & DRAGONS
Бутилка за вода Dragon е идеална за ученици. Оранжева капачка с изображение на дракон върху самата бутилка. От неръждаема стомана. С вградена сламка. Вместимост: 500 мл..
21.90лв.
без ДДС:18.25лв.
Производител: DUNGEONS & DRAGONS
Кутия за обяд Dragon Лека формована метална основа от неръждаема стомана. Пластмасов оранжев капак с четирипера за плътно затваряне. Силиконово уплътнение на капака за плътно затваряне към борда на металната основа. Идеална за училищно хранене. Неподходяща за микровълнова. Подходяща за фурна. Основа..
28.90лв.
без ДДС:24.08лв.
Производител: DUNGEONS & DRAGONS
Раницата Dragon разполага с две обширни отделения, побиращи всичко необходимо за детската градина. Отварят и затварят се със здрави метални ципове с текстилни накрайници. Раницата е в черен и оранжев цвят. Има страхотен принт на дракон и обемен надпис DRAGONS върху предния панел. Раницата е удобна з..
52.90лв.
без ДДС:44.08лв.
Производител: DUNGEONS & DRAGONS
Цветният сет с канцеларски материали Dragons съдържа всички най-основни и необходими пособия за училище. Комплектът включва: черен графитен молив гумичка острилка малък тефтер линия..
9.90лв.
без ДДС:8.25лв.
Производител: DUNGEONS & DRAGONS
Ученическа раница с три функционални отделения и интересен дизайн с изображение на дракон. Три сектора, побиращи всички необходими ученически принадлежности. Основно голямо отделение до самия гръб на раницата, по-малко средно отделение и преден джоб. Затваряне на всички отделения със здрави ципове с..
81.90лв.
без ДДС:68.25лв.
Производител: DUNGEONS & DRAGONS
Удобен квадратен несесер Dragon за училище. Разполага с едно основно отделение и вътрешни джобове за канцеларски материали. Затваря се с цип. Има интересен дизайн, с черен фон и принт на дракон, който ще се хареса на всяко момче. Материал: Полиестер 600DРазмери: 22,5 х 5 х 9 см..
23.90лв.
без ДДС:19.92лв.
Производител: DUNGEONS & DRAGONS
Ученически несесер Dragon със съдържание и две отделения. Интересен дизайн с изображение на дракон и обемен надпис DRAGONS. Метални ципове с текстилни накрайници. Две отделения със съдържание: 5 черни графитни молива с изображение на дракон 1 син химикал 1 линия 1 острилка 1 правоъгълна гума 10 флум..
38.90лв.
без ДДС:32.42лв.
Производител: DUNGEONS & DRAGONS
Термо чантата за храна Dragon е практична, удобна и ще се хареса на всяко момче. Чантата за храна е с удобен размер, достатъчен, за да събере всичко необходимо. Има две отделения - едно отгоре и едно отдолу, които се отварят и затварят с метални ципове с текстилни накрайници. Също така разполага с д..
38.90лв.
без ДДС:32.42лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)