Меню
Твоята Количка

MINECRAFT

Производител: MINECRAFT
Оригинален геймърски кейс (портмоне) на MINECRAFT. Кейсът има единствено отделение с множество джобчета, подходящи за съхранение на лични вещи. Разполага с халка за закачване за катарама и два задни външни джоба, единият от които е с цип. Предната стена на кейса е прозрачна и създава удобства за суъ..
44.90лв.
без ДДС:37.42лв.
Производител: MINECRAFT
1 бр. гума в любимия на геймърите Minecraft дизайн с героя Creeper...
6.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Производител: MINECRAFT
Етикет за багаж от колекцията на Minecraft. Уникален силиконов етикет за надписване на багаж. Изключително здрава, силиконова каишка за закрепване към дръжка на куфар, сак или Minecraft раница.На гърба има четири реда за надписване данните на притежателя на багажа. Размер: 4 x 15 x 0.5 см...
19.90лв.
без ДДС:16.58лв.
Производител: MINECRAFT
Този висококачествен молив е с черен графит HB и е подходящ за писане и рисуване. На върха си има гумичка, която ще поправи всяка малка грешка. Моливът е с дизайн на героя Creeper...
4.90лв.
без ДДС:4.08лв.
Производител: MINECRAFT
Острилка за моливи с контейнер и с острие за подостряне на два размера моливи...
8.00лв.
без ДДС:6.67лв.
Производител: MINECRAFT
Папка класьор с 4 ринга. Предназначена за събиране на учебни материали – тестове, домашни и други от Minecraft феновете. Папката е подходяща за съхранение на листове с размери до формат А4...
11.90лв.
без ДДС:9.92лв.
Производител: MINECRAFT
Папка класьор с 2 метални ринга.Предназначена за събиране на учебни материали – тестове, домашни и други документи от Minecraft феновете. Класьор Minecraft Alex and Ender dragon с популярни за електронната игра мотиви на зелен фон. Вътре – класически зелен дизайн на Creeper глави.Папката е подходяща..
11.90лв.
без ДДС:9.92лв.
Производител: MINECRAFT
Папка класьор с 2 метални ринга.Предназначена за събиране на учебни материали – тестове, домашни и други документи от Minecraft феновете. Класьор Minecraft Creeper Boom с популярни за електронната игра мотиви. Вътре – класически зелен дизайн на кубчета.Папката е подходяща за съхранение на листове с ..
11.90лв.
без ДДС:9.92лв.
Производител: MINECRAFT
Удобно детско портмоне Minecraft. Разполага с отделение за банкноти, четири отделения за карти, едно мрежесто отделение за лична карта или документ със снимка. От задната страна джоб за монети, затварящ се с цип. Затваря се с велкро лепенки. Портмонето има катарамка, която може да се закачи на раниц..
33.90лв.
без ДДС:28.25лв.
Производител: MINECRAFT
Спортен сак от колекцията на Minecraft. Сакът има едно основно отделение. Затваря се със здрав цип с метален накрайник.Два странични джоба. Здрави и удобни черни дръжки. Надеждна черна регулируема презрамка.Сакът е подходящ за носене на екип за тренировки.Тегло 500 гр.Размер: 43 x 31 x 19 см.Обем: 2..
39.90лв.
без ДДС:33.25лв.
Производител: MINECRAFT
Термо чантата за храна MINECRAFT Black е практична, удобна и ще стане любима на всички фенове на Minecraft. Чантата за храна е с удобен размер, достатъчен, за да събере всичко необходимо. Има едно отделение, което се отваря и затваря с цип. Също така разполага с две дръжки – за носене в ръка или на ..
31.90лв.
без ДДС:26.58лв.
Показва 1 до 12 от 41 (4 страници)