Меню
Твоята Количка

One Polar

Производител: One Polar
       Раница Onepolar (po1396)Раница с анатомичен (ортопедичен) гръб с вентилираща система.Тя е подходяща за ежедневно ползване и удобна за носене.Има водоустойчиво покривало против дъжд както и YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Раницата е с една голяма камера..
113.39лв.
без ДДС:94.49лв.
Производител: One Polar
        Чанта за кръста ONE POLAR(po304201)Чанта за кръста ONE POLAR, синя, изработена от висококачествен полиестер. Разполага с едно голямо отделение с двоен цип, един преден джоб с цип, един преден джоб с мрежа против изпотяване и два странични мрежести джоба за бутилки. В..
37.00лв.
без ДДС:30.83лв.
Производител: One Polar
       Чанта за през рамо ONE POLAR (po5206)Здрава и издръжлива чанта, която е удобна за носене.Има едно основно отделение с преграда, един лицев джоб с преграда.Както и два странични мрежести джоба и заден джоб.Има onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Максимална дължина на п..
28.29лв.
без ДДС:23.57лв.
Производител: One Polar
Раница с анатомичен гръб.Подходяща за ежедневно ползване, водоустойчива YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Две камери.Един лицев джоб с цип и две прегради.Два странични джоба за бутилка с мрежа.Гръден колан с възможност за регулация.Анатомични презрамки с мрежа за вентилация. Разме..
110.99лв.
без ДДС:92.49лв.
Производител: One Polar
Раница с анатомичен гръб.Подходяща за ежедневно ползване, водоустойчива покривало против дъжд YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Една голяма камера.Два лицеви джоб, с преграда и пластмасов ключодържател и два странични джоба за бутилка с мрежа.Анатомични презрамки с мрежа с джоб.Пр..
100.59лв.
без ДДС:83.82лв.
Производител: One Polar
OnePolar Чанта за рамоЧанта за рамо Onepolar, която е удобна за носене и е здрава и издръжлива.Има едно основно отделение с вътрешен джоб, два лицеви джоба с цип и вътрешен джоб и един заден джоб.Регулиращата се презрамка е с максимална дължина 73 см.Има YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами ..
67.09лв.
без ДДС:55.91лв.
Производител: One Polar
        Градска раница ONE POLAR (po1335)Раницата е подходяща за ежедневно ползване.Тя е с анатомичен (ортопедичен) гръб с вентилираща система и УKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Има една голяма камера с вътрешен джоб и един лицев джоб с три вътрешни за до..
113.39лв.
без ДДС:94.49лв.
Производител: One Polar
        Градска раница с 2 г. гаранция ONE POLAR (po1583)Раница с анатомичен (ортопедичен) гръб с вентилираща система.Подходяща за ежедневно ползване, водоустойчиво покривало против дъжд YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Една голяма камера с вътрешен джоб.Един ..
110.99лв.
без ДДС:92.49лв.
Производител: One Polar
Анатомичен (ортопедичен) гръб с вентилираща система; подходяща за ежедневно ползване, водоустойчиво покривало против дъжд.YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Една голяма камера с два вътрешни джоба.Два лицеви джоба, един с цип и един със закопчалка.Два странични джоба за бутилка.Гръ..
90.19лв.
без ДДС:75.16лв.
Производител: One Polar
           Градска раница с 2 г. гаранция ONE POLAR с подарък ученически пособия (po1571)Раницата е с анатомичен гръб, което я прави удобна за носене.Има YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Здрава и издъжлива e.Разполага с една голяма камера с два джоба..
97.99лв.
без ДДС:81.66лв.
Производител: One Polar
           Градска раница с 2 г. гаранция ONE POLAR с подарък ученически пособия (po1602)Раница с анатомичен (ортопедичен) гръб с вентилираща систем.Подходяща за ежедневно ползване, водоустойчиво покривало против дъжд YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки..
87.89лв.
без ДДС:73.24лв.
Производител: One Polar
          Пътна чанта ONE POLAR с 2 г. гаранция (po2046)Пътната чанта е изработена от много здрав и лек текстил.Празна може да се сгъне и става много компактна с големината на несесер.Удобна за пътуване и ползване като ръчен багаж.Размери: 48 x 28 x 27 см,Материал: 100%..
75.09лв.
без ДДС:62.57лв.
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)