Меню
Твоята Количка

One Polar

Производител: One Polar
Раница с анатомичен (ортопедичен) гръб с вентилираща система.Подходяща за ежедневно ползване, водоустойчиво покривало против дъжд YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Една голяма камера с вътрешен джоб.Един лицев джоб три вътрешни за документи.Два странични джоба за бутилка с мрежа.А..
110.99лв.
без ДДС:92.49лв.
Производител: One Polar
Анатомичен (ортопедичен) гръб с вентилираща система; подходяща за ежедневно ползване, водоустойчиво покривало против дъжд.YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Една голяма камера с два вътрешни джоба.Два лицеви джоба, един с цип и един със закопчалка.Два странични джоба за бутилка.Гръ..
90.19лв.
без ДДС:75.16лв.
Производител: One Polar
Раница с анатомичен (ортопедичен) гръб с вентилираща систем.Подходяща за ежедневно ползване, водоустойчиво покривало против дъжд YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Има една голяма камера с вътрешен джоб, един лицев джоб три вътрешни за документи и два странични джоба за бутилка с м..
87.89лв.
без ДДС:73.24лв.
Производител: One Polar
Анатомичен гръб, подходяща за ежедневно ползване, водоустойчива покривало против дъжд YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Една голяма камера.Един лицев джоб с преграда и пластмасов ключодържател и два странични джоба за бутилка с мрежа.Пристягащи колани от двете страни.Гаранция: 2 г..
91.49лв.
без ДДС:76.24лв.
Производител: One Polar
Раница с анатомичен гръб.Подходяща за ежедневно ползване, водоустойчива YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Две камери.Един лицев джоб с цип и две прегради.Два странични джоба за бутилка с мрежа.Гръден колан с възможност за регулация.Анатомични презрамки с мрежа за вентилация. Разме..
110.99лв.
без ДДС:92.49лв.
Производител: One Polar
Раница с анатомичен гръб с вентилираща система, която е подходяща за ежедневно ползване.Има един лицев джоб, с джоб за документи, карта и химикалки, както и ключодържател, два странични джоба за бутилки с мрежа.Има една голяма камера с джоб за лаптоп.Снабдена е с ергономични презрамки, които са диша..
92.49лв.
без ДДС:77.07лв.
Производител: One Polar
Раницата е подходяща за ежедневно ползване.Тя е с анатомичен (ортопедичен) гръб с вентилираща система и УKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Има една голяма камера с вътрешен джоб и един лицев джоб с три вътрешни за документи.Двата странични джоба за бутилка са с мрежа.Анатомичните п..
113.39лв.
без ДДС:94.49лв.
Производител: One Polar
Раница с анатомичен гръб.Подходяща за ежедневно ползване, водоустойчива покривало против дъжд YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Една голяма камера.Два лицеви джоб, с преграда и пластмасов ключодържател и два странични джоба за бутилка с мрежа.Анатомични презрамки с мрежа с джоб.Пр..
100.59лв.
без ДДС:83.82лв.
Производител: One Polar
Раницата е с анатомичен гръб с вентилираща система, което я прави удобна за носене.Има водоустойчиво покривало против дъжд, HYH ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Разполага с една голяма камера с вътрешен джоб и портмоне, една малка камера с вътрешен джоб и ключодържател, един лицев дж..
76.19лв.
без ДДС:63.49лв.
Производител: One Polar
Раницата е с анатомичен гръб, което я прави удобна за носене.Има YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Здрава и издъжлива e.Разполага с една голяма камера с два джоба, единия от които с цип.Има един лицев джоб с вътрешни джобове за документи, карта и химикалка.Два странични термоджоба..
97.99лв.
без ДДС:81.66лв.
Производител: One Polar
Раницата е с анатомичен гръб, което я прави удобна за носене.Има PL ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки.Разполага с една голяма камера, двоен достъп до основното отделение, един страничен джоб с цип и един страничен джоб с мрежа.Има един вътрешен джоб, три лицеви джоба, кръстен колан, г..
72.89лв.
без ДДС:60.74лв.
Производител: One Polar
Дамска чанта за рамо Onepolar с размер 34 x 11 x 26 см., която е удобна за носене.Има едно основно отделение с вътрешен джоб, два лицеви джоба с цип и вътрешен джоб и един заден джоб.Регулиращата се презрамка е с максимална дължина 73 см.Има YKK ципове, onepolar плъзгачи, катарами и закопчалки, здра..
67.09лв.
без ДДС:55.91лв.
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)