Меню
Твоята Количка

В момента се извършва ревизия на текущите наличности в сайта! Възможно е да има продукти, чийто наличности да са изчерпани!

Моля да ни извините!

St. Majewski

Angry birds
няма
Brand: St. Majewski
Ергономична ученическа раница.Анатомичен дишащ твърд гръб.Твърди стени и дъно с подложка.Меки и удобни ергономични регулируеми презрамки.Две основни отделения закопчаващи се с цип.Преден джоб закопчаващ се с цип.Два странични джоба.Удобна гумирана дръжка за носене в ръка.Светлоотразителни елементи о..
87.89лв.
Angry birds
няма
Brand: St. Majewski
Ергономична ученическа раница.Анатомичен дишащ твърд гръб.Меки и удобни ергономични регулируеми презрамки.Едно основно отделение закопчаващо се с цип.Преден джоб закопчаващ се с цип.Два странични джоба.Удобна дръжка за носене в ръка.Светлоотразителни елементи от всички страни за по-голяма безопаснос..
93.99лв.
Angry birds
няма
Brand: St. Majewski
Пълен ученически несесер Angry Birds от 26 части с две отделения закопчаващи се с цип.Съдържа:гумаострилкалиния 15 см.10 цв. моливи дълги10 цв. флумастери2 бр. черни моливитефтерче 6,5 х 10 см. с бели листа  ..
33.89лв.
Angry birds
няма
Brand: St. Majewski
Испанската компания “Gabol”, с централен офис във Валенсия, си поставя за цел да придружава клиентите си през целия им жизнен път, а продуктите им са изключително издръжливи заради своето високо качество. Системата за контрол на качеството, която “Gabol” използва, е на базата на AQL – статистически ..
11.99лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)